Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Swarovski’s new multifaceted woman

Door Koen op 13.09.2014

Miss Miranda Kerr is on top of her game! Miranda is her en der and rightfully so! Het supermodel straalt dit seizoen als muze van de Swarovski FW2014 collectie. Volgens het merk is miss Kerr met haar impeccable style de perfecte verspersoonlijking van de hedendaagse Swarovski woman.

"Swarovski mixes, light, sparkle and glamour to create its signature style that is instantly covetable. A brand synonymous with modernity, Swarovski caters for today's multifaceted woman who always wants to look her best at any given moment."

Miranda kerr is in ieder geval al in de wolken met de nieuwe collectie.

"I love the versatility that Swarovski infuses into its collections. It's pieces are always in step with the times, fashionable yet timeless, so you can wear them from morning to evening, with casual and formal styles." - aldus Miranda Kerr -


Wat glinstert er dan aan de horizon dit seizoen? De key trend in de nieuwe collectie is mixed plating. Goud, roos goud, wit goud en zilver zijn samen geklonken in harmonieuze combinaties die makkelijk te combineren zijn met alle soorten outfits. De Bound necklace en bangle vind je terug in elke combinatie van metalen en natuurlijk met de kristalletjes. Ben je niet zo voor die zware juwelen, dan zijn er nog de fijne, delicate hangertjes in alle soorten edele metalen.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded