Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Ashish

Door Tiany op 12.09.2014

Designer Ashish Gupta, King of Sequins, geboren in India en afgestuurd in Londen met een master in fashion is een natuurtalent, to say the least. Zijn collecties hebben een echte London girl attitude en zijn dan ook bedoeld voor girls met ballen aan hun lijf. Die al graag eens lachen en liefst van al alle aandacht trekken wanneer ze hun entrée maken.

Zelf omschrijft Ashish zijn collectie als sequins, glamour, sportswear and more sequins en we konden het zelf niet beter zeggen! Elk stuk wordt in India met de hand gefabriceerd in een fabriek die door mama Ashish wordt geleid. A true family business! De collectie weet dan ook een perfecte balans te vinden tussen Westerse en Oosterse fashion. 

Pailletten vormen de rode draad door zijn collecties. Waar anderen ze vaak al snel cheap en trashy vinden, weet Ashish sequins perfect te verwerken tot een levendige, eclectische collectie die celebrities als Sharon Stone, Miley Cyrus, Madonna en Victoria Beckham wel kunnen smaken. 

Belmodo is fan! Jij ook? Neem dan eens een kijkje bij Smets, dat Ashish in huis heeft!

Foto's © Ashish.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded