Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rita Ora is #Unstoppable samen met Adidas

Door Bieke op 12.09.2014

The wait is finally over! Gedeeltelijk dan toch De enorme lijn "Rita Ora X Adidas Originals" heeft 5 capsulecollecties, elk met een eigen thema, en wordt in 3 stappen gelanceerd. Op donderdag 21 augustus maakten we kennis met de Black Collection, nu is er éindelijk de Pastel & Colorblock Pack Collection. Pastel weerpiegelt de zachte, vrouwelijke kant van miss Ora. Colorblock Pack toont dan weer de sporty girl that lives in hoodies, but is still sexy. En nu nog even geduld voor de Spray & Roses Collection, die eraan komt op zaterdag 1 november. 

Gelukkig is er voorlopig genoeg fashion-voer om onze honger te stillen! And cool fact, Yumi Lambert, our Belgian pride, staat o.a. model voor deze lijn.  

The R.I.P. singer staat bekend voor haar risk-takings in muziek, maar vooral in de mode en zo hebben wij het graag. Fashion is supposed to be fun, right?

Deze #unstoppable-lijn is niet alleen fun, maar stylish en zorgt voor een vernieuwende look! Met andere woorden, it has Rita Ora written all over it! De honger nog niet helemaal gestild? Voor meer looks kan je terecht op de website.

"The collaboration came about through mutual love and appreciation. I have always been a fan of adidas Originals and respect what they stand for in their fearlessness and originality. I worked very closely with adidas Originals to put a personal touch in every piece with connections to my music, my career and my life. I’m really proud of the collection and beyond excited for my fans to get their hands on it." - aldus Rita Ora -

Zelf onder de indruk? De lijn is verkrijgbaar bij Adidas Originals in Antwerpen en via de webshop. Afspraak op zaterdag 1 november voor de Spray & Roses collection.

Foto's © Adidas.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded