Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lee is back!

Door Tiany op 12.09.2014

Prepare your closet, because Lee is back! En dat met een compleet nieuw winkelconcept.

Deze zomer werd de flagship store van Lee mysterieus afgesloten van de Kammenstraat in Antwerpen. De curieuze neuzen onder ons hadden waarschijnlijk al door dat er daar een niet-te-missen modebrijsel werd voorbereid. En jep, gelijk heb je!

Dit jaar blaast iconisch denim brand Lee 125 kaarsjes uit. Om dat te vieren werden hun winkels in verschillende grootsteden onderworpen aan een heuse make-over. Na Parijs krijgt ook Antwerpen de eer om jeansfanaten te verwennen in een heringericht denim walhalla. Hoe kan het ook anders? De Lee store in Antwerpen is namelijk de 1ste vestiging in de Benelux van het Amerikaanse jeanslabel dat geopend werd in 2011.


De nieuwe store identity is 1 van de hoogtepunten van Lee’s verjaardag. Het samenspel van oud & nieuw met moderne, industriële elementen zorgen voor een indrukwekkend interieur. Think baksteen, leder, staal en héél veel robuust hout. De urban city life feeling van hun nieuwe collectie past dan ook perfect bij de restylede shop.

De modellen paraderen stoer door de stedelijke setting en hangen het beest uit in de straten! Een effortless vibe die we ook wel zien zitten deze winter.

We hebben bovendien al een klein Belmodo insider nieuwtje: binnenkort worden ook andere Lee stores onder handen genomen. Ben jij weer de 1ste om ze te spotten? Ga alvast de sfeer opsnuiven bij Lee in de Kammenstraat 32, 2000 Antwerpen en in de Walpoortstraat 28, 9000 Gent. Of spring even binnen in de Brusselse pop-up shop in samenwerking met concept store Privejoke voor de Lee women collectie. Your go-to spot is Kolenmarkt 75, 1000 Brussel.

Klaar om je een edgy urban look van Lee aan te schaffen? Surf snel naar de website van Lee en blijf 100% op de hoogte van alle nieuwtjes via hun Facebook en Instagram

page loaded