Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La vie en LOFT

Door Angelique op 11.09.2014

Ik kan mij inbeelden dat sommigen lichtelijk geïrriteerd zijn als ik al begin met herfstcollecties te presenteren. MAAR wait until you see this 1! De FW2014 collectie van PINKO is een plaatje! Na het zien van de beelden kan ik al niet wachten tot de 1ste blaadjes beginnen te dwarelen en er een fris herfstbriesje door het fashionlandschap begint te waaien ... liefts zou ik nu ook in een luchtige loft in Soho, NYC zijn, waar de campagne op film werd gelegd. 


Bon, wanneer ik thuis rondhang, relaxed met vriendinnen, is dat nu niet direct in een high fashion outfit. Maar de Zweedse Helena Christensen, de Tunesische Kenza Fourati en de Française Loulou Robert stralen moeiteloos nonchalance uit terwijl ze elkaar fotograferen in de elegante maar casual silhouetten van PINKO.

Elk van de 3 modellen embodies het verhaal van een vrouw uit een bepaalde leeftijdscategorie. Onafhankelijke madammen met een eigen karaktertje die elkaars interesses delen. Feminine confidence, elegance en urban lifestyle dat is de rode draad doorheen de collectie.

Het palet van het moodboard is zacht, nude tinten, beige, zwart en wat rode noten als in het heerlijke casual rode jurkje dat Loulou draagt en me wants! Dus ladies, geen getreur aan het einde van de Indian Summer, time for some more intimate girltime inside and a hole new autumn wardrobeI rest my case!


Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded