Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Styling Story

Door Koen op 11.09.2014

De Italiaanse styliste en fashion consultant, Ada Kokosar werd uitgenodigd door &other stories om haar best-loved pieces te selecteren uit de FW2014 collectie. Aangezien ze met haar nonchalante en tegelijk flawless looks een onuitputtelijke bron van inspiratie voor het merk is, waren ze erg benieuwd naar de interpretatie van het New Yorkse stijlicoon. Het resultaat werd gegoten in een styling story "what's hot by Kokosar".

The Styling Story wordt gekarakteriseerd door een passie voor strakke silhouetten, tijdloze combo's en een personal 'I woke up like this' feel. The marriage van zware wollen oversized jassen, goniometrische snits, leather en silky details maakt dat haar outfits sensueel ogen. Haar vernieuwende feminine kijk op de collectie creëert een comfo en flexibele overgang van de zomer- naar de herfstcollectie. 

Eenvoudige, vlotte kleuren sieren het pallet. Subtiel wit tot pikzwart, dusty pastels en deep navy krijgen de hoofdrol in het verhaal en tonen de 'less is more' aanpak waar Ada Kokosar zo in uitblinkt. 

&Other Stories heeft al meerdere samenwerkingen achter de rug met stylisten, fotografen, schrijvers en fashion editors. Enkele anderen om zeker eens te checken zijn namen als Susie Bubble en Alice Goddard.

Stay in touch with this fab teamwork! Ada Kokosar's "Styling Story" vind je in de shops in Antwerpen en Brussel. Have a happy ending!

Met medewerking van Jan Van Elderen.

page loaded