Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smelt voor de nieuwe wintercollectie van CKS

Door Tiany op 10.09.2014

Wie vorig weekend ging shoppen, kon maar beter over een grote dosis cool beschikken. Wie het hoofd koel kon houden tijdens het ontdekken van de nieuwe wintercollectie van CKS, werd namelijk € 10,- rijker!

Afgelopen zaterdag kon je bij CKS in Antwerpen en Maastricht een échte ijskortingsbon t.w.v. € 10,- krijgen. Er was echter 1 catch: de korting was enkel geldig zolang de bon niet gesmolten was. Klamme, warme handjes stonden dus op de blacklist!

De orginele ijskortingsbonnen werden ingenieus door de ijssculpteurs van Sculpture Events Europe uit Ingelmunster gecreëerd. De eyecatchers van de dag waren ongetwijfeld de ingevroren topstukken uit de collectie die het straatbeeld en de etalages van CKS sierden.

De inspiratie van de nieuwe wintercollectie is het Noorden - met haar doordringende kou - en het ijs van de fjorden. We spotten veel koele kleuren, maar wel lekker warm gebracht door de winterse materialen.

"We wilden het mystieke van die wereld van koude en ijs oproepen, door pastelkleuren, die je vooral in zomercollecties verwacht, te combineren met warme, winterse materialen. Bij CKS richten we ons op trendy vrouwen, die al eens een eyecatcher durven dragen, en dat zie je ook in deze collectie." - aldus CKS stiliste Lize Vandenbreeden -

Klaar voor een echte ice challenge? Je maakt t.e.m. vrijdag 26 september elke dag kans op een waardebon t.w.v. € 60,- van CKS! Wat moet je doen? Ga op de e-shop van CKS op zoek naar het ingevroren kledingstuk, vind het en vul snel het wedstrijdformulier in.

Now keep your cool, surf snel naar de website van CKS om het frozen item te vinden en hun Facebookpagina voor het wedstrijdformulier in te vullen. Good luck chilly willy’s!

En we hebben goed nieuws voor wie maar niet genoeg kan krijgen van deze coole Ready To Melt campagne van CKS. De volgende ijsbonnen kan je zaterdag 13 september tussen 14:00 en 22:00 bemachtigen tijdens het Antwerp Fashion Festival bij de CKS concept store in de Korte Gasthuisstraat 14, 2000 Antwerpen. Waag jij je dit weekend ook op glad ijs?

Prepare to break the ice!

page loaded