Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michelle Williams x Louis Vuitton, part III

Door Kim op 10.09.2014

Intussen kunnen we de samenwerking tussen Louis Vuitton en Michelle Williams al een kleine liefdesaffaire noemen - het is al de 3de keer dat de blonde actrice dienst doet als gezicht voor de handtassen van het merk. Not that we mind, ook wij zijn he-le-maal overtuigd van de modemagie tussen de twee. Telkens prachtige foto's met een styling om U tegen te zeggen, en natuurlijk - lots of beautiful bags!

Voor de FW2014 campagne ging Vuitton opvallend voor pastel, oftewel kleuren die normaliter niet meteen met de herfst geassocieerd worden. Williams' haar ging voor de shoot een toets platinablonder, perfect voor het snowy pastel thema. De styling (uiteraard in Vuitton) doet dan weer denken aan een moderne Twiggy.


Fotograaf van dienst is - alweer - Peter Lindbergh, onder het motto don't change a winning team. De resultaten van de eerdere campagnes kan je nog even in de artikels "Michelle Williams voor Louis Vuitton" en "Michelle Williams werkt opnieuw samen met Louis Vuitton" bekijken.


 

Foto's © Peter Lindbergh voor Louis Vuitton.

page loaded