Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rocking shades deze herfst

Door Angelique op 09.09.2014

Zonnebrillen zijn niet enkel geschikt voor de lente en de zomer! Hoewel de zon wat minder fel schijnt in de herfst kunnen sunglasses definitely nog een deel uitmaken van je FW2014 wardrobe. Naast een heleboel medische redenen - sterke reflectie van de zon om er nog maar 1tje te noemen - kunnen zonnebrillen je outfit ook helemaal afmaken, en zorgen ze voor een very chique touch!

Natuurlijk laten we je niet in het wilde weg een zonnebril op je neus zetten. Belmodo geeft jou tips over welke sunglasses deze herfst en winter helemaal oke zijn.

De monochrome look is helemaal in deze herfst, dus je kan voor een simpele zwarte zonnebril gaan. Voor de ladies die wel eens wat meer durven kan je voor een witte zonnebril gaan, voor een echt statement piece. Ook de kleur blauw is hot hot hot, dus voor een kleurrijke look kan je zelfs een all blue zonnebril opzetten. Je kan deze trend combineren met de metallic trend en een zonnebril kiezen met blauwe, reflecterende glazen. Very cool!

De bulky zonnebril is ook helemaal in lijn met de trends voor deze herfst. Kies een kleurrijk model voor een vrolijke look of ga voor neutrale kleuren om je look klassiek te houden.

Wij hopen je te zien paraderen on the streets met je zonnebril op je neus, of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de hemel valt. Sunglasses in fall are completely cool!

Foto's © Vogue, Pinterest
Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded