Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna in Alexander Wang X H&M

Door Tiany op 09.09.2014

Fashion alert! Niemand minder dan Rihanna gaf ons dit weekend een sneak peek van de langverwachte Alexander Wang X H&M-collectie. Riri werd op NYFW gespot in een grijze legging met Alexander Wang-logo en een bijbehorende crop top. Sporty chic in het kwadraat!

Omcirkel donderdag 6 november alvast met fluo in je agenda, ladies, en vraag nu maar al een dagje vrijaf aan je baas, want dan wordt de Alexander Wang-capsulecollectie wereldwijd gelanceerd. Dit voorproefje ziet er in elk geval al veelbelovend uit. Wij kijken reikhalzend uit naar de rest van de collectie, maar zijn eigenlijk nu al fan! More, please!

Foto © H&M.

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded