Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Heerlijk Leder

Door Koen op 09.09.2014

The leather forecast ziet er veelbelovend uit voor de Belgische herfst. The Belgian born, ontwerper Björn Verlinden van het designerlabel Double Stitched Custom Made maakt nog ambachtelijke lederen handtassen, clutches en kleinlederaren in Wilrijk. A brave move als je je realiseert dat het gros van de internationale modewereld produceert in lage loonlanden ... Maar leder is dan ook een materiaal voor mensen met karakter! Bij Double Stitched hebben ze zowel karakter, stijl als passie en dat stralen de ontwerpen ook uit. 

"Leather is our passion, style our guide and YOU are our inspiration." - aldus Double Stitched -

Leder als materiaal krijgt de hoofdrol in alle ontwerpen en wordt nog extra in de schijnwerper gezet door het 'minimal' design van de modellen. Simpel, stijlvol en met respect voor vakmanschap en materiaal, dat is wat je mag verwachten bij Double Stitched.

Begint het al te jeuken om dat leder zelf te voelen en te ruiken, dan is er goed nieuws! Want Double Stitched is geselecteerd om deel uit te maken van 'de Nieuwe Natie'. Dat is een verzameling van POP-UP-boetieks waarbij startende ondernemers de kans krijgen om hun winkelconcept of producten in hartje Antwerpen uit te testen. Ga dus zeker is langs bij de DSCM-boetiek in de Huidevettersstraat 38-40, tussen dinsdag 28 oktober en maandag 1 december 2014.

DSCM POP-UP-Boetiek, Nieuwe Gaanderij ( unit 50 ), Huidevettersstraat 38-40, 2000 Antwerpen. Van dinsdag 28 oktober t.e.m. maandag 1 december van 10:00 tot 18:00.

Foto's © Karen Van Winkel.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded