Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de wondere wereld van Lacoste

Door Michael op 08.09.2014

Ladies und gents, trek je ogen en oren maar goed open, want de nieuwe L!VE FW2014 collectie van Lacoste is me er 1'tje! Maak je klaar voor leuke prints en felle kleurtjes. Je herfst zal er vrolijk en very colorful uitzien! 

De collectie wordt als een verhaal displayed tussen de online en offline wereld, en je wordt meegenomen in een wereld vol excitement, waar je verbeelding het enige is wat telt! Er wordt gespeeld met sterke contrasten tussen vormen en lijnen, waardoor de patronen er zeer interessant uitzien! Gecombineerd met de neonkleuren en een explosie van bloemenprints vormen de kledingstukken een zeer happy geheel. De collectie is zeker iets voor jou als je niet bang bent om kleuren te dragen! Statement outfit here we come!

De collectie bestaat uit zeer draagbare kledij, zoals we gewend zijn van Lacoste! Leuke donsjassen, sweaters en polo's met leuke prints zullen je omver blazen. We love de polo's met bloemenprint, outstanding maar toch draagbaar voor de herfst! Lacoste heeft zijn gekende vormen en silhouetten in deze collectie behouden, maar opgevrolijkt met patronen en verschillende kleuren. De collectie heeft ook leuke details zoals kraagjes, cuffs en knitwear. Wij zijn fan! 

Foto's © Lacoste.
Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded