Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar Sara Gies!

Door Bieke op 08.09.2014

Fijn, vrouwelijk & zalig mooi zijn de juwelen van Sara Gies. Sara runt haar eigen Belgisch juwelenmerk en bestaat ondertussen al 10 jaar. In haar Antwerpse shop aan de Steenhouwersvest kan je terecht voor maatwerk maar ook tal van leuke creaties die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Gies viert feest voor haar verjaardag én brengt enkele van haar unieke stukken van de voorbije jaren opnieuw uit. Een ode aan jezelf, wel we like it!

Vanaf september kan je alle heruitgaves stap voor stap ontdekken via haar Facebookpagina. Wees er als de kippen bij, en zorg er voor dat je jouw eigen exemplaar in huis haalt. Snel zijn is de boodschap want elke heruitgave krijgt een zeer beperkte oplage. Van elke heruitgave zal Sara trouwens 1 exempaar bijhouden en tentoonstellen in haar winkel in Antwerpen. Op zondag 23 november viert ze haar verjaardag en ben je welkom om haar eigen heruitgaves te bekijken. Bubbels worden voorzien én elke bezoeker krijgt een feestelijke attentie. Sounds like a plan? Happy B-day Sara Gies!


De juwelenontwerpster studeerde oorspronkelijk af als sociaal assistente maar de lokroep naar creativiteit was te groot. Sara slaagde erin om van haar passie haar beroep te maken en startte aan de Antwerpse Modeacademie een opleiding juwelenontwerp. Haar sociaal engagement blijft echter groot. Begin dit jaar ontwierp ze zelfs een speciale moeder - dochtercollectie. De opbrengst hiervan schonk ze integraal aan de vzw Moeders voor Moeders. Ook de actrices en mama & dochter Marijke en Lotte Pinoy konden het project smaken en werden vastgelegd voor dit project voor de camera.

Sara zoekt in haar ontwerpen steevast naar een evenwicht tussen verschillende materialen. Contrast is een codewoord en elk stuk is uiterst delicaat en subtiel. Af en toe steekt ze zelfs kleine verborgen boodschappen in haar designs. 

Voor meer informatie surf naar de Sara Gies website of de Facebookpagina

page loaded