Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stella McCartney’s Falabella tas ... we’re in love!

Door Lien op 07.09.2014

Everyone, everyone: vergeet je Proenza Schouler of je Alexander Wang tas (ha, alsof ik zoiets ooit zou menen: ga ze knuffelen, nuuuu!), want wij hebben een geheel nieuwe it-bag on our horizonde Falabella tas van Stella McCartney!

Als die naam op dit moment nog geen designerbelletje in jouw prachtige hoofd doet rinkelen, geen zorgen. Eens je de foto ziet, besef je vast wel dat je 'm ooit al eens eerder hebt gezien. Niet moeilijk ook, want hij is ra-zend populair!

Hij. Of zullen we toch maar "zij" zeggen? Ja, ik heb beslist: het is een vrouwtje. Dat past beter, toch? En nu we deze discussie achter de rug hebben, let maar eens op want hier is ze al, ons Falabella ... Ik voel mij hier meteen ook in een Jommekes-strip. No way, you do too?! Soulmaaaates!

Ik hoef je al niet meer uit te leggen dat de schakels een waar statement zijn en dat het leder van supermooie kwaliteit is, zeker? Maar dan leg ik je wel graag het volgende uit, want je kan de tas ook met de langere shoulder strap dragen, en dan valt de bovenste helft van de tas 'om' naar beneden.

Dat klinkt misschien wat raar, maar het staat heel erg nonchalant, en jawel hoor: very very chic! Hoog tijd voor wat outfitinspiratie, denk ik dan ...


De Falabella tas vind je in heel veel kleuren. Zo kan je 'm bijvoorbeeld kopen in zwart met goud, zwart met zilver, rood, geel, en ga zo maar door. Maar ook qua vorm kan je met de Falabella heel veel kanten uit, want raad eens ...

Stella heeft er ook een minirugzakversie van gemaakt! Joehoeeee!

Je shopt de Stella McCartney Falabella tassen onder andere bij Net-a-Porter. De prijs varieert naargelang het model en de kleur die je kiest, maar de klassieke Falabellatas scoor je er vanaf € 750,-. Tijd dat ik nog eens een nieuw spaarboekje aanleg, right?

Fotos via © MayassophiePouline Gernes & Elisa Taviti.

page loaded