Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Adidas by Stella McCartney FW2014 collectie

Door Michael op 06.09.2014

We willen er altijd wel goed uitzien, zelfs als we gaan sporten! Don't exaggerate, je moet niet met valse wimpers en haarextensies je yoga routine gaan doen, maar toch houden we bij Belmodo van comfy maar fashionable! De Adidas by Stella McCartney FW2014 collectie is hier perfect voor! Voor de collectie heeft Miss McCartney zich laten inspireren door de natuur, want wie houdt er nu niet van om out in the open te gaan sporten!?

Natuurlijke elementen zijn terug te vinden in de hele collectie, van aardse tot dierlijke prints. De focus ligt op vrouwelijkheid en functionaliteit om elegantie en sportiviteit te kunnen combineren, the ideal match! Je kan uit de collectie kiezen tussen verschillende soorten sportkledij zodat jij voor jouw favoriete sporty hobby de ideale outfit kan vinden! 

De running collectie is gebaseerd op het avontuurlijke gevoel dat je ervaart bij trail running, met aardse tinten en dieprode, bosgroene of andere natuurlijke elementen. Don't worry als het Belgsiche weer je weer eens teleurstelt, want de jackets en tights zijn ontworpen met de speciale Climaheat technologie die je lichaam helemaal warm houdt!

De yogacollectie is helemaal feminine! De naadloze sweatshirt en broeken hebben roze en grijze dip-dye prints zodat je er trendy uit kan zien. Wij zijn helemaal fan van de dieprode jumpsuit die is gemaakt van stretch materiaal waarin je free as a bird in kan bewegen! 

Er is ook nog de wintersport reeks die ervoor zorgt dat je tussen de sneeuw er super kleurrijk uit kan zien! Fel paarse skipakken, jassen met luipaardprint en broeken met een extra laag, opvallen doe je zeker. 

Ook de tennissers onder ons zijn niet vergeten, want voor deze sport zijn er ook stijlvolle maar functionele stukken ontworpen. De lijn bestaat uit jurkjes, shirts en rokjes die we ook tennissterren als Caroline Wozniacki, Andrea Petkovic en Laura Robson zullen zien dragen! 

De FW2014 collectie is verkrijgbaar via de website of een selectief aantal retailers. Let's get moving!

Foto's © Adidas.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded