Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Maison Louise

Door Tiany op 05.09.2014

Blair Waldorf doet vast een vreugdedansje, want de head band is weer terug van niet helemaal weggeweest. Het Brusselse label Maison Louise is het daar volledig mee eens en voorziet onze hoofdjes dan ook graag van pracht en praal van eigen bodem!

De mini-me zijn al een tijdje fan, maar het merk is zeker en vast niet uitsluitend voor kids! Ook de mommies geraken er nog mee weg. En Maison Louise heeft voor ieder wat wils! Een ketting voor de stoerdere chicks, veermotief voor de romantische types en pareltjes voor de kleintjes. 


De head band is er niet alleen om jouw mooie lokken te versieren, ook je hoed kan er een mooie upgrade door krijgen! Multifunctioneel dus en daarmee hét accessoire om deze zomer aan je collectie toe te voegen. Bloggerland is dan ook niet voor niets al helemaal voor Maison Louise gezwicht!

Je kan je eigen Maison Louise haarband o.a. kopen bij A Suivre.

Foto's © Maison Louise, @BelmodoTiany, Thewildgirl, Styling Pot, Dogs and Dresses.

page loaded