Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clutches for the win

Door Bieke op 05.09.2014

Ik moet nog altijd bekomen van mijn paniekaanval last night, pfieuw! Ik was al aan het dromen over de girl’s night out met mijn BFFs toen ik plots een schrikwekkende ontdekking deed! Een hele dag in de winkelstraten op zoek gaan naar het perfecte kleed, de perfecte pumps, de perfecte haaraccessoires, kortom de perfecte outfit, en dan een handtas vergeten. Yup, that’s me!

En dus had ik geen andere keuze: vliegensvlug de laptop openslaan en dan maar online op zoek gaan! Mijn hart was in overdrive toen ik deze beauties spotte.


© Marie Martens, Mango, H&M, farfetch.com & Net-a-porter

1 When in doubt, wear red: een quote naar m’n hart! Als je ooit een red carpet experience tegemoet gaat, dan is deze clutch in rood leder van Marie Martens alvast je partner in crime. Hij kost € 275,- en is o.a. te koop bij A Suivre.

2 De nude trend voorbij? I don't think so! Deze clutch van Mango is gemaakt in imitatieleer en afgewerkt met metallic. Je shopt hem aan € 59,99.

3 Zomer of geen zomer, zwart is altijd welkom. Zeker als je weet dat deze clutch van papierstro maar € 9,95 kost. Je shopt hem bij H&M.

4 Deze clutch van Sylvia Toledano is zonder twijfel de meest opvallende in de rij dankzij de eindeloos veel Swarovski stenen. Het zal je dan ook niet verbazen dat je voor deze wat meer geld neertelt. Hij kost € 1.550,- but beauty has its price … Dus tenzij ik morgen een bank overval, past deze jammer genoeg niet binnen mijn budget. But a girl can dream, right? Je kan hem online kopen.

5 Ik zeg Christian Louboutin en ik denk spontaan aan ‘Astrid in Wonderland’ en haar amazing Louboutin shoes. Als iets daar ooit verandering in kan brengen, dan is het ongetwijfeld deze gouden clutch. Je koopt hem online bij Net-a-porter voor € 795,-.

6 Deze van Mango is een tikkeltje goedkoper dan de vorige. Heel eerlijk? Veel tikkeltjes! Voor de zilveren clutch betaal je € 34,99. En hij ziet er ook niet slecht uit, right?!

Shop the look

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded