Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready to melt met CKS?

Door Tiany op 04.09.2014

Ice ice baby! De CKS wintercollectie looks hotter than ever. Dit weekend kan je jouw cool maar beter goed bewaren, want het is geld waard.

Kom op zaterdag 6 september tussen 11:00 en 17:00 langs bij de CKS boetieks in Antwerpen en Maastricht voor een nooit eerder geziene fashion stunt. Alle shoppers die voorbij CKS wandelen krijgen een échte ijskortingsbon t.w.v. € 10,- in de handen gestopt. Hiermee kan je helemaal losgehen tijdens het shoppen. Maar opgelet, de korting is enkel geldig zolang de bon niet gesmolten is.


Wij kregen vandaag onze ijskortingsbon al opgestuurd. Nu snel in de diepvries bewaren en hopen dat ie niet smelt.

Bovendien shop je niet alleen. Bekende Belgische fashionista’s en bloggers zorgen voor de chille vibes, waardoor je in een mum van tijd de juiste outfit samenstelt en je van je ijskortingsbon gebruik kan maken.

Om je toch al voor te bereiden zetten we even onze favoriete looks van de wintercollectie op een rijtje. De lookbook doet ons alvast snakken naar de winter.

Laat de sneeuw maar komen, want we kunnen niet meer wachten om die supermooie extra soft lichtblauwe jas te dragen, in combinatie met de dieproze trui en flower power broek. We hebben ook meteen de perfect little black dress gespot in de nieuwe collectie. Perfect voor de feestdagen, don't you think?

De vakantie is sinds enkele dagen ook weeral volledig voorbij, dus tijd om aan nieuwe work outfits te denken. De geklede zwarte broek en striped blazer is de ultieme comfy chique look. Maar ook voor casual Friday hebben we enkele stuks voor onze wishlist gespot! Een baggy jeans met kleurrijke chuncky vest? Yes please

Helemaal gesmolten voor dit übercoole project? Mark you agendas voor aanstaande zaterdag en hou je hoofd koel! Afspraak in de CKS store in Korte Gasthuisstraat 14, 2000 Antwerpen of Grote Straat 45, 6211 CT Maastricht.

Enjoy the shopping peepz

page loaded