Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel sneakers, en waarom wij ze écht nodig hebben

Door Lien op 04.09.2014

Move over kinderen, want als er nu eens 1 ding is waarvoor wij een onvoorwaardelijke liefde voelen, dan is het toch wel Chanel zeker?! Nee grapje natuurlijk (ik heb helemaal geen kinderen, en misschien maar beter ook), maar toch ...

Chanel blijft toch nog steeds tot onze verbeelding spreken. En wanneer zij dan naast hun geweldige espadrilles (je las er hier al ontelbare keren over, bijvoorbeeld in het artikel "Wanted: Chanel espadrilles") ook nog eens superstoere sneakers beginnen te maken, zijn wij al helemaal verkocht.

Want om het met de wijze woorden van Coco zelf te zeggen:

"A woman with good shoes is never ugly." aldus Coco Chanel -

Hell yes!


© IG Mayassophie.

Ik geef het toe, ze zijn erg opvallend en misschien niet meteen waar je aan denkt wanneer je "Chanel" hoort, maar wat een statement! Jaren '90 meets sporty chic meets designer madness: een goeie combinatie als je 't mij vraagt ...

En als ik je wil aantonen waarom ik ze precies zo graag wil hebben, dan kan ik je zomaar, hup, zonder moeite, 5 killer-redenen geven!

1. Ze zijn Chanel

Duh, dit was een weggevertje. Gewoon al het feit dat ze van Chanel zijn, geeft ze toch een extra vleugje magie mee. Noem mij maar oppervlakkig, I don't mind ... Ik kan er ook niet aan doen, I'm under some kind of spell ... Echt!

2. Ze passen bij elke outfit

Of je ze nu in het beige, grijze of zwart scoort, deze beauties gaan eerlijk waar op bijna elke outfit. En niet alleen qua kleurenpallet zijn ze makkelijk combineerbaar, maar je kan ze ook zowel onder een stoere jeans als bij een frivool jurkje dragen. Easy peasy!

3. Want je bent het waard


© IG Mayassophie.

Je hebt zo van die dagen, weken of maanden dat het allemaal een beetje tegenzit (studenten op weg naar hun afstuderen, I feel you!), en hoe kan je jezelf dan beter een schop onder de kont geven dan met een goeie designer aankoop?

Akkoord, je halve spaarboek gaat eraan, maar het plezier dat deze babies je zullen brengen is eigenlijk toch echt onbetaalbaar ... Heb ik gelijk of heb ik gelijk?

4. Hun hoge comfy-gehalte

Als je dan toch veel geld uitgeeft, kan je 't maar beter geven aan iets wat je elke dag kan gebruiken. Comfy schoenen komen altijd wel van pas, toch? Of je nu een hele dag shoppen voor de boeg hebt, of je gewoon een heel stom taakje af te werken hebt: in comfortabel schoeisel gaat dat allemaal toch net dat tikkeltje gemakkelijker ...

5. ZE ZIJN CHANEL, nogmaals!


© IG Mayassophie.

Oké, ik geef toe, ook de schoendoos die je bij de sneakers krijgt, trekt mij deels mee over de streep ... "Maar ze is zo moohooi ..."

Ben jij, net als ik, ook helemaal hoteldebotel van Chanel sneakers en kan jij je he-le-maal vinden in mijn argumenten? Dan wordt het dringend tijd dat je je kredietkaart erbij haalt en richting Chanel boutique trekt ... Want ja, deze cuties vind je, net als alle andere Chanel goodies, alleen maar in de winkel!

En veel succes op je zoektocht trouwens, want ik hoor dat ze snel uitverkocht zijn ... Ach ja, we hadden dat uiteindelijk niet anders verwacht, toch?

page loaded