Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lights, Camera, Replay!

Door Koen op 03.09.2014

Voor de 3de keer op rij legt de Briste topfotograaf David Sims de Fall/Winter collectie van Replay vast op film. In zwart-wit beelden met veel licht- en schaduweffecten keert het merk terug naar zijn roots, het rebelse leder en rauwe denim. De sfeer is nostalgisch maar tegelijk hedendaags en tijdloos. 

Less is more! De sfeerbeelden stralen eenvoud en kracht uit. Downdressen in denim is een mooi statement. Het denim en leder zijn als een 2de huid voor de Franse Manon en Deense Victor. Door de zwart-wit contrasten komen de texturen van de materialen extra naar voren, you can almost smell that leather! De stukken zijn zeer combinatie-vriendelijk en kunnen als vertrekpunt dienen voor eender welke outfit. Zoek je nog een boyfriend jeans of denim met eigenwijze scheuren en gaten? Die vind je bij Replay. Punt uit.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded