Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your inner animal out met Maruti

Door Tiany op 03.09.2014

Fashion alert: dit najaar is all about simple but significant statement shoes! Maak plaats voor de Maruti Gimlet. Deze supercosy en stylish flats zullen gegarandeerd jouw nieuwe partner in fashion crime worden.

De Maruti Gimlet is een iconische veterschoen gemaakt van printed cow hair op leder. Het wordt deze herfst een ware survival of the fittest, want de 6 nieuwe prints maken kiezen extra moeilijk! Ga je voor de animal chique look of voor de onverbeterbare fashion prints?

Van punky metallic splashes tot funky zebraprint en hypnotiserende dots. Van mysterieuze, bruine cheetah tot speelse catprint. If it's furrythey have it!

En niet alleen met de Gimlet ben je comfy chique. Deze herfst introduceert Maruti de Blizz - het stoere zusje van de Gimlet - met een constrasterende, witte sneakerzool. A roaring hot shoe, want ook de Blizz kan je in trendy animal prints vinden. 

Bovendien moet je je geen zorgen maken dat die prachtige exemplaren ook aan andermans voeten schitteren. Maruti gebruikt voornamelijk natuurlijke materialen, handmatige verfbaden en experimentele wassingen, waardoor niet 1 paar exact hetzelfde is. Comfy, stylish & uniek? Triple score!

Als kers op de taart maakt Maruti van de leftover materialen van hun schoenen ook armbandjes. Accessoires met een hoog aaibaarheidsgehalte? We love it!

Ook helemaal verzot op de animalistic prints van Maruti en ga je dit najaar resoluut voor comfort? Check dan snel de website van Maruti en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via hun Facebookpagina, Twitter, Pinterest en Instagram

page loaded