Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Fabuleux Marcel est arrivé!

Door Koen op 02.09.2014

Et Voilla! De FW2014 collectie van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles est là! Dankzij het Brusselse brand heeft het Marcelleke, de tanktop of wife beater al wereldfaam gekregen, zo wijdde het New Yorkse Opening Ceremony een heuse blogpost aan de betekenis van 'Marcelleke'. 

Naast de Marcel himself, ontwerpt het merk een hele collectie in dezelfde nostalgische sfeer. Het volgende seizoen is letterlijk old-school, de prachtige plaatjes uit het lookbook zijn genomen in de context van een nostalgische high school. De Marcel is natuurlijk aanwezig in een waaier van kleuren en maten voor she, he en mimi-me. Daarnaast vind je ook leuke hemdjes met vintage prints, clean-cut kleedjes en fantastische knitwear!


Misschien is de nostalgie naar schoolbanken, krijt en rebeleren wel te onderdrukken, maar de collectie zelf is onweerstaanbaar! Als ware Belgische Fashionista mag een op-en-top Belgisch marcelleke in ieder geval niet ontbreken in je kast!

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded