Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A suit for every mood

Door Bieke op 01.09.2014

Als je deze zomer al wat festivals hebt afgeschuimd is de kans groot dat je ze al gespot hebt. Mensen in catsuits, leotards of leggings met galactische prints. Want one? You and me both sister! Wil je nog geen afscheid nemen van die heerlijke zomersfeer? The party ain't over yet ... draag de catsuit gewoon wherever you want! Met leggings smijten ze naar je hoofd, maar waar vind je die awesome catsuits? EKATsuits is de go-to webshop voor al je body-hugging outfits.

De creatieve kracht achter de EKATsuits is Ekatarina Malysheva. De Russische groeide op in Tjechië en verhuisde op haar 19e naar Londen, die ecclectische achtergrond is nog steeds een ispiratie voor haar ontwerpen. In 2013 richtte ze haar label op na een onvergetelijke trip naar het Burning man Festival waar ze een hele bende mede catsuit lovers ontmoette.

Dacht je dat de pakjes enkel suited voor festivals zijn? Voor Ekatarina Malysheva is de catsuit meer dan een 2nd skin, it's a lifestyle.

"The EKAT persona is fun, confident and free-spirited. EKAT integrates the creativity and uniqueness of festival fashion into everyday fashion." - aldus Ekatarina Malysheva -

"Wear your KATsuit and be the fun pony" - dixit EKATsuits -

Niks aan toe te voegen, punt uit.

Foto's © Jasmin Bell, EKATsuits.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded