Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shoe-love from Berlin

Door Angelique op 31.08.2014

I must confess dat ik bijna nooit buiten kom zonder heels, maar na het zien van een devine paar slippers in het Lookbook van de FW2014 collectie van Zign, ben ik in de verleiding gekomen om mijn principe wat aan te passen. Het jonge Berlijnse schoenenmerk ontwerpt al sinds 2010 clean urban styled shoes in typische coole Berlin spirit.

"Zign turns the concrete jungle into a creative playground for clean lines and street styles. Wheter it is elegant heels, statement boots or sleek shoppers, we want to offer an authentic product that spreads Berling style to the rest of the world." - Zign -

Voor het winterseizoen vertaalde Zign de keywords: grunge & folk, naar hedendaagse looks op een metropole achtergrond.

Let me introduce some shoes to you. We beginnen met mijn absolute favoriet! De gelakte Zipper Trimmed Slippers, hiermee ren je 2 steps at a time richting urban winter! Ook de Snakeskin Geomtric Gold Heel Booties of de Solid Buckle Booties staan hoog op mijn wishlist! Eigenlijk ben ik helemaal fan van heel de collectie met de heerlijke combinaties van chunky grip soles en polished surfaces! Als je nog op zoek bent naar een leather bag met een strak design dan moet je ook zeker de Zign collectie checken! De ontwerpen met hun clean contours zijn doordrongen van de Berlijnse vibes and me-likey!

"Zign is spot on, versatile, inspiring and direct." - Zign -

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded