Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Obsessing over ... 3.1 Phillip Lim jackets!

Door Lien op 31.08.2014

Mijn allerliefste Belmodo lovers, het wordt hoog tijd voor een serieuze vooruitblik op de komende herfst (niet dat we al klaar zijn met de zomer hoor, verre van), en daarmee bedoelen we: dé vraag van het moment - welke jas gaan wij in godsnaam dragen?!

Wel, ik help je alvast graag aan een exemplaar om van weg te dromen, want ik ben he-le-maal verliefd op de korte, wollige 3.1 Phillip Lim jasjes. "Wait whuuut?" hoor ik je denken (of was dat toch een echo in mijn eigen hoofd?), maar geen nood: ik stel ze graag aan je voor.


© Style.com.

De korte, shearling jasjes zijn op dit moment te koop bij Net-a-Porter, maar je telt er wel al snel zo'n € 2.500,- voor neer. Slik ... Ach ja, we kunnen er uiteindelijk ook gewoon een foto van afprinten en ons daarmee amuseren, right?

Ja ik weet het, who am I kidding, maar hey, wedden dat er binnenkort ook leuke shearling jassen te vinden zijn bij de highstreet ketens? Kom aan! (Maar ook geen exacte kopie natuurlijk, dat willen we ook niet op ons geweten hebben.)


Take a close look ... And fall in love!

Trouwens, als je helemaal weg bent van de korte Phillip Lim-jasjes, dan ben je waarschijnlijk ook grote fan van hun lange mantels. Helemaal in dezelfde stijl, maar nog net iets meer over the top ...

Het verbaast je dan ook niet als ik je zeg dat niemand minder dan Bryanboy al zo'n lange mantel heeft gescoord, zeker? Die kerel heeft nu toch ook eens alles he ...


© Style.com & Bryanboy's IG.

Of ben je misschien toch nog grotere voorstander van de mouwloze versie? ...


© Style.com.

Ahhhh I want to get my hands on one of these so badly ... Moet je je daarbij ook maar eens inbeelden hoe zacht ze wel niet zijn ...

Ja ja, ik voel het tot hier: ik heb je helemaal mee. Ja toch?

3.1 Phillip Lim kan je bij ons kopen bij Smets in Brussel, waar ze op dit moment ook uitpakken met de to-die-for POODLE collectie... absolute waanzin!

page loaded