Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: cutest lingerie on earth!

Door Loes op 29.08.2014

Yes, I’m a sucker for lingerie. Je hebt vrouwen die verslaafd zijn aan handtassen, schoenenvrouwen, juwelenvrouwen en ik … tja. Ik ben een lingerievrouw blijkbaar. Weird? Well no, we zijn met hopen aan de kleine en fijne lingerielabels te zien.


Me and lingerie, It’s a love story, en dat kan jij bij dit nieuwe merk vrij letterlijk nemen. LoveStories is een Nederlands merk dat mijn hart heel snel en passioneel gestolen heeft. Hun pieces zijn alles wat mijn modehartje vraagt: stylish, comfortabel, romantisch en too cute to handle.


LoveStories is een lingeriemerk dat niet in setjes werkt. Je kan alles mixen & matchen met elkaar. Een extra fun-factor, me dunkt! Want geef toe, hoe vaak draag jij nou precies dat mooie setje? Enkel met Valentijn? Juist, en dat is nu precies zo’n zonde. Hier kan je eindeloos combineren en is het straks iedere dag hoogdag van de liefde. Wooeeehoewww, love is in the airrrrr.


Waar kan je deze fijne niemandalletjes kopen? Uiteraard gewoon online. Klik-zoeeeeef- en het wordt zo pardoes op je deurmat geleverd. Be warned: alles is heel betaalbaar en je blijft maar doorklikken. Hoog plundergevaar van je bankrekening dus.

Ga je het toch liever passen in real life? De flagshipstore van dit mooie merk ligt in Amsterdam op de Herengracht. Dus heb je een tripje naar Amsterdam op de planning staan? Een aanrader, for sure. Maar ook in België is het merk in tal van winkels te krijgen, o.a. bij Femina in Mechelen en Van Hoof in Brussel. Check zeker de website voor nog meer verkooppunten in Belgie & Nederland. 

Ready to kick some lovely butts? Yes we are, LoveStories!

Foto's: (c) LoveStories

page loaded