Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Iggy Azalea x Steve Madden

Door Kim op 29.08.2014

Alert! Iggy Azalea gaat binnenkort voor de 1e keer de modetoer op met Steve Madden. De hip hop lady en schoenengigant kregen het idee om samen een schoenencollectie te ontwerpen tijdens de optredens van de Madden Music series.

"The idea for a collaboration came about a few months ago when Iggy performed in Brooklyn as part of our Madden Music series. She has an extremely gifted eye for fashion, and we're working on the collection now" - aldus een spokesperson bij Madden.

De aankondiging volgde de dag na de VMA's, waar Azalea op de rode loper te zien was in een gewaagde zilveren jurk - ze staat er om gekend gedurfde fashion statements te maken, dus wij zijn alvast errug benieuwd naar het resultaat van haar collectie voor Steve Madden!

Foto's (c) billboard.com & businessinsider.com

page loaded