Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Urban experiments met Replay One Off

Door Michael op 28.08.2014

De liefhebbers van het Italiaanse modelabel, Replay hebben deze winter iets om naar uit te kijken. Voor de FW2014 collectie lanceert het merk, Replay One off, een spin-off collectie waarin experimenten en inovatie centraal staan! Gedaan met de klassieke interpretatie van denim, Replay One Off presenteert een revolutie voor de denim look en staat voor een moderne, stedelijke visie op jeans en een edgy make-over van materialen, vormen, afwerking en behandelingen.

The watchwords voor het de nieuwe collectie en het nieuwe seizoen zijn: rigor en research. Ga de collectie zeker is checken want ze bevat veel stijlvolle basics met een zuiver, sterk design. Kwaliteit en stijl daar ben je zoet mee for years to come! Je vind slick boxy shapes, slim easy fits in high-tech materialen en donkere diepe kleuren met opvallende grafische prints in heldere tinten.

Bij de mannen is het Bye bye vintage look, de mannencollectie draait om een sterk concept van tech mood en combineert sportieve en buisness looks. Strakke precisie en een donker sterk palet staan centraal op het moodboard dat kracht uitstraalt. De omgeslagen broekspijpen geven de stoere look van de gents een cute kantje. 

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded