Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneaker du moment: Nike Air Force 1

Door Lien op 28.08.2014

Meet my latest shoe obsession, de Nike Air Force 1 sneaker! Jep, ze zijn sinds hun lancering in 1982 een ware klassieker geworden voor sneakerlovers overal ter wereld, en nu spring ook ik (eindelijk) vrolijk mee op de Air Force kar.

De Nike Air Force 1 bestaat zowel in lage-, middelhoge- als hoge versie. De hogere versies zijn zo leuk omdat ze nog een stoer velcro-bandje hebben overheen de veters, maar ook de lage versie scoort heel goed. Wij zijn fan van elk model! ... Love does not discriminate, right?

Oorspronkelijk werden de Air Force Ones enkel in het wit geproduceerd, maar inmiddels zijn er ook al rode, zwarte en multicoloured versies uitgekomen. Toch zijn het op dit moment vooral de all white versies die volop scoren.

En terecht, want ze zijn stoer, pretty én comfortabel tegelijk. Perfecto!


Het goeie aan Nike Air Force 1s, is dat de investering (ze kosten zo'n € 100,-) op dit moment he-le-maal geoorloofd is. Want guess what ... Ze zijn volledig zomer- én winterproof!

Ideaal dus voor dit herfstige weer (jaaaa 't wordt tijd dat ik er eens over klaag, ik weet het), en stel dat de zon er toch ooit nog eens doorkomt, kan je ze ook dan gewoon nog blijven dragen.

Summerproof ...


Jep, je ziet het: je kan je stoere Nikes perfect combineren met dat ene nonchalante jeansshortje en een oversized statement T-shirt all you want! Zeker met daar nog een stel gebruinde benen bovenop is deze look een ware topper. Kom op girls, iedereen aan de spraytan!

... én winterproof!


Maar niet alleen in de zomer staan ze superleuk, ook in de winter maken ze je outfit helemaal af. Het meest populair zijn ze in een all over zwart-witte look, en ik moet eerlijk zeggen dat ik ze ook voornamelijk zo zou combineren.

I-de-aal voor een dagje shoppen. Met een Starbucks in je hand. En een goedgevulde portemonnee in de andere. Awel ja, ik zie dat hier al volledig zitten ... Ik ben er eens stilletjes mee weg denk ik, ha!

Foto's via © Tumblr, Victoria Tornegren & The4HundredBeats.

page loaded