Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s go surf in the city!

Door Koen op 27.08.2014

De zomer is stilaan op z'n einde aan het lopen, maar wij geven niet op en gaan lekker met onze voetjes in het warme zand aan de zee staan. Naast zonnen en genieten van een welverdiende vakantie is er natuurlijk nog meer dat je kan doen aan de seaside, zoals surfen! Wij zijn altijd in de ban geweest van de surfer dudes en dudettes met hun relaxed stijl en leuke outfits.

Net als ons zijn de 2 Parijse broertjes Lucas en Séverise van het merk Cuisse de grenouille fascinated door la mode à la surfe, en dan zeker de lifestyle van de jaren '50 en '60. Ze richtten daarom een collectie op als tribute die bestaat uit retro urban sweaters met een uniek concept, Surf in the cities!  

Surf in the cities is een clothing concept met 1 winkel in een paar van de grootste steden in de wereld, die 1 soort sweater verkopen. Het concept ontstond uit een around-the-world-trip die begon op maandag 14 juli 2014, waar surfers vanuit de hele wereld van Montréal naar New York, Moskou, Hong Kong, Tokyo en nog veel meer steden trokken. Een collectie voor echte globetrotters dus, én het ziet er cool en casual uit! 

Wil je weten waar je een sweater uit de Surf in the cities collectie kan vinden? Surf dan naar de website, en haal jouw favoriete trui in huis!

Foto's © Cuisse de grenouile.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded