Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Heidi Klum ontwerpt voor New Balance

Door Kim op 27.08.2014

Modellen die ontwerpen: het is en blijft een trend in de modewereld. Heidi Klum is intussen al een oude rot in het vak - met een lange carrière als topmodel en presentatrice van Project Runway werd ze vooral bekend bij het grote publiek, maar tegenwoordig zit Klum ook niet stil. Ze heeft haar eigen zwangerschapscollectie Lavish & Loved by Heidi Klum, is een jurylid bij America's Got Talent en ontwierp ook nog een collectie i.s.m. New Balance.

"I was inspired by animal prints and bold colours like oxblood, combat green and UV blue that give it a strong, urban, street wear vibe. In this collection, I also played with fabric cut-outs for an edgy and fashion-forward look. I really love the way everything came together in this collection." - aldus Heidi over de collectie -

De collectie is just a Eurostar away - je kan deze nu in de UK al shoppen. Just in case je nog een excuus nodig had om naar Londen te gaan!

Foto's © New Balance

page loaded