Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ZO draag je STRO

Door Tiany op 26.08.2014

Wist je dat Coco Chanel haar carriere in de haute couture begon met simpele strohoedjes, die nu nog populair blijven in de collecties! Onderschat dit rauwe materiaal dus niet! Is het de zomer die mij doet verlangen naar het eenvoudige leven van the country-side, geen idee! Maar ik ben helemaal weg van geweven stro! De hoedjes en de strandtassen kennen we al, maar ook andere fashion items kunnen wel een stro-twist gebruiken. How about a straw bikini? Of casual stro-slippers! 

1. Show wat Sophisticated stro met deze iconische Chanel bag, wel niet laten rondslingeren tussen de schapen op de boerderij. Dit vintage model is helaas al weggekaapt, maar hou 1stdibs in de gaten voor andere stro treasures.

2. Een oversized stro hoed voor die dramatische strandwandelingen of om stiekem mensen te kijken op een zonnig terrasje komt altijd van pas, n'est-ce pas? Dit elegante model kan je kopen bij Club Monaco voor $ 229,-.

3. Comfortabele strappy straw shoes voor een instant twist van je hele zomer outfit kan je voor $ 54,99 met 1 fingerclick bestellen bij ShoesPie!

4. I'm a cat, I'm a kitty cat and I dance, dance dance and I dance dance dance ... Hoe kan je weerstaan aan deze kittycat sun hat! Ook easy-peasy online te bestellen via amazon.

5. Val tenslotte hals over kop voor deze Casual stro slippers! They're yours for only € 21,- via polyvore!

Shop the look

Topfoto © completedisbelief.com.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded