Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A hint of Nike for every day

Door Loes op 26.08.2014

Dit is een boodschap van algemeen nut aan alle hipsters out there. Nike, is terug van nooit weggeweest. Een iconisch merk dat we al jaren op allerlei manieren dragen maar nu loopt het de spuigaten uit. Watch and see!


Groot, groter, grootst! Het logo van Nike mag supergroot te zien in je outfit. Nee, je gaat niet plots in je gymkleren over straat maar je gaat ze combineren met échte fashion pieces. Het resultaat? Een nieuwe look die zowel casual als chique is.

De iconische sportstuks worden gecombineerd met high fashion. Je kan er zowel heel minimalistisch, als een stoere of vintage look mee creëren. De keuze valt meestal op de sportieve crop tops. Makkelijk te combineren met everything sheer die je overspoelen in de winkelrekken. Weet je in het vervolg ook wat je onder die mooie doorzichtige blouse moet dragen. 


Als je kiest voor sportieve stuks, wees dan zeker niet bang om wat ultra vrouwelijke elementen toe te voegen. Een nike crop top in combinatie met killer heels? Top combinatie zo blijkt! Maar ook shiny stoffen en juwelen geven een mooie balans in je outfit. Blijf wel weg van kleur, deze look komt enkel in monochrome tinten.

Houd je het graag een beetje subtiel met logo’s? Kies dan voor sportsokken met een klein en fijn logootje. Je kan ze dragen in hoge hakken, sandalen of glimmende herenschoentjes. Steeds hoog opgetrokken. Laat iedereen je inner sporty spice zien! Combineer deze trend like a pro and make us proud

Foto's: © Pinterest 

page loaded