Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionable de berghut in met Louis Vuitton!

Door Bieke op 25.08.2014

Louis Vuitton heeft weer een nieuwe FW-collectie voor ons klaarstaan! Deze keer heeft het modehuis zich niet gebaseerd op nightwear, maar op de moderne en tijdloze look van de Franse architecte, designer en fotografe Charlotte Perriand en historische silhouetten uit de 80's. Resultaat? Een collectie met een hoog berghut-gehalte in de meest fashionable sense van het woord natuurlijk.

Denk aan duffle coats, pelskes, botinnen, knee-high boots, burgundi, camel en groen. Helemaal hoe een échte winter hoort te zijn, goed ingepakt zodat de koude de kans niet krijgt om jouw vingers, tenen en andere lichaamsdelen er af te vriezen!


Wie heeft er ooit gezegd dat bergschoenen altijd lelijk hoeven te zijn? Louis Vuitton althans niet! Met these bad boys trotseer ik de sneeuw met plezier! Toch zeker als ik ze eenmaal binnen mag omruilen voor deze blauwe slippersIemand wat geld te veel? Want mijn Louis Vuitton trust fund mag altijd gespijsd worden!


De FW2014 collectie heeft niet enkel een hoog berghut-gehalte, maar is ook heel timeless, Parisian chicGeef het model van hierboven nog een sigaret in haar handjes et voilà, het plaatje is af! Niet dat we roken willen aanmoedigen - het is slecht voor u - maar het heeft een zekere chicness. Sorry.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded