Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best of #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv

Door Tiany op 25.08.2014

Veni, vidi, party! En wow, wat een feest. We zijn nog steeds aan het bekomen van al dat feestgedruis tijdens de enige echte #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv party. But hey, a little party never killed nobody!

Na een hele maand jullie te verlekkeren en voor te bereiden op fashionable goodies, exclusieve kortingen en njummie food tijdens #MODEinOOSTENDE, was het afgelopen weekend eindelijk zover: hét shoppingweekend aan de kust! Duizenden fashionista’s vanuit België en buurlanden trokken naar de Koningin der Badsteden om ondergedompeld te worden in de wondere wereld van Oostende.


Een hele dag winkelen én een late night shopping gewapend met free bubbels, heerlijke hapjes, gratis kappersgeweld en hier en daar zelfs een pop-up fashionshow, maakten van afgelopen zaterdag gegarandeerd een fantastische dag. Wie geluk had, kon zelfs Tiany spotten en misschien wel een ultieme styling tip meekrijgen.

Niet alleen Mrs. Kiriloff is dol op Oostende. Ook Stijn Verlinden & Tom Tack van I Love BelgiumAnne Poelmans van Elle, Emma de Wijer & Danique Hoofwijk van Girlscene en Elke Sockeel van Fashion One trokken voor #MODEinOOSTENDE naar de Belgische kust. Galerie Beausite zorgde voor een gezellig en vooral lekker diner bij zonsondergang

Maar we zouden Belmodo niet zijn als we de zaken niet tot de next level zouden brengen. Dus besloten we bij Belmodo HQ om meteen ook even de grote middelen boven te halen: een party voor wel 1.000 man. Hotspot van de avond? Casino-Kursaal Oostende. And you were invited!

Om 9 o’clock sharp gingen de deuren open voor all you extremely good lookin’ ladies and fellas! De chicks van BEAUHAUSE zorgden voor de de housy tunes en de goede vibes. In een mum van tijd liep het monumentale Kursaal – waar al de hele dag gezwoegd en gezweet werd door de jonge Belgische modetalenten om hun installaties voor te breiden – helemaal vol.

De jonge Belgische talenten

Nele Berckmans – winnaar van onze Belmodo loves KASK 2014 Award - had ongetwijfeld de meest kleurrijke installatie of all. Op een bed van honderden bloemen presenteerde ze ons haar favoriete silhouetten. Spotten we daar een nieuwe Raf Simons in the making?

Hip rugzakkenmerk Avalanche – 1 van de winnaars van de #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv zkt modetalent wedstrijd – bewees dat de stopzakjes terug zijn van (nooit) weggeweest. Get your hands on one of these bad boys, want ze passen perfect in de backpack trend van dit jaar.

Ontwerpster Doriane van Overeem gaf speciaal voor onze #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv party een sneak peak van haar SS2015 collectie. En ja, zelfs na een hele dag shoppen staan haar nieuwe designs op onze Belmodo wishlist.

Edelsmit Tine Sibbensfounder of 21-12 (Twenty-one Twelve) – nam ons mee naar de onbekende onderwaterwereld: de inspiratiebron voor haar handgemaakte juwelencollectie. Zo mooi en gesofisticeerd! Ze presenteerde haar unieke stukken onder glazen stolpen, die deden denken aan een futuristisch landschap onder water. Take us there now please!

Pas afgestudeerd aan SASK en nu al grootste plannen: meet Ilke Cop. Haar afstudeercollectie Gang of NK is een match made in fashion heaven tussen experimenteel print- en stoffengebruik & de Aziatische streetstyle cultuur. Lees: wanneer kunnen we de collectie shoppen? Belmodo kan alvast niet meer wachten!

Bij het schietkraam van Fotocover stonden jullie en masse aan te schuiven. Niet moeilijk, want hoe meer GSM-hoesjes je omver schoot, hoe meer korting je kreeg. En wie wil er nu geen gepersonaliseerde Belmodocover of een Justin Bieber aan de haak slaan?

Om de pretty people even prettier te maken was Yves Rocher van de partij. Er was geen uitgelopen mascara of vervaagde lippenstift te spotten op onze fashion party, want Yves Rocher gaf aan alle beauty addicts een make-up touch up!

And pretty you are

Een zaal vol fashionista’s, people in the business & Belmodo addicts? Dat was de #MODEinOOSTENDE party! De perfecte plek om na een dagje shoppen helemaal uit de bol te gaan, een gezellig babbeltje te slaan en zelfs hier en daar wat te netwerken.


Actrice Joy Anna Thielemans, DJ Amélie Lens & topmodel Paulien Van der Cruysse.


DJ Elisabeth Ouni playing beats.

Benieuwd of jij ook te spotten bent op één van de #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv party pictures? Check het hele album op onze Facebookpagina and feel free to share the love met de hashtags #MODEinOOSTENDE #Belmodo #LOVEOOSTENDE.

 

Maandag 25 augustus 2014 om 23:59 loopt de social media wedstrijd af waarbij je € 5.000,- shoppen, tasten en logeren in Oostende kan winnen. Lees er alles over in het artikel Win een maand #MODEinOOSTENDE t.w.v. € 5.000,-. Dus delen die handel en wie weet ben jij wel de happy chopper (pun intended) die met deze prijs aan de haal gaat!

Lots of Belmodo love & thanks for joining the party

Met medewerking van Shanice Engel. 
© Pictures by Dirk Alexander.

page loaded