Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: boat shoes

Door Michael op 24.08.2014

Oh oh, ik heb het steken: alweer een nieuwe shoe crush ... Als Assepoester bootschoentjes had gedragen in plaats van muiltjes was ik zonder twijfel fan geweest van haar. Tenminste, als ze er niet met mijn droomprins zou zijn vandoor gegaan …


© Sperry.

Als het op mijn shoe crush aankomt, is Sperry the 1 to blame! Love at 1st sight bij een man is me nog nooit overkomen, maar bij deze schoenen des te meer. Met de gestreepte bootschoentjes zijn we zelfs helemaal klaar om de marine in te duiken. Je kan ze kopen via de Sperry website.


© Sebago.

En hier zijn ze weer: de originele docksides van Sebago; ze zouden mijn schoenkast écht zo veel mooier maken. En bovendien heb ik ook écht wel een geldig excuus om ze te kopen. Trust me, als je een beetje lomp bent - of onelegant; want dat klinkt beter - heb je er gerust wat geld voor over om schoenen te kopen waarbij je niet meer struikelt over je eigen veters. Ook te koop via de online shop.


© Vans.

Vans doet het graag wat stoerder, ook voor de bootschoentjes. Nu nog een boyfriend jeans of oversized shirt and you’re the new skater in town. En je bent misschien miles away, maar ik zie jouw oogjes al blinken hoor! Zoek hier een verkooppunt.


© Kiomi.

Wat een leuke kleurtjes hebben deze van Kiomi! Bovendien zijn ze ook nog eens vrouwelijk en gemakkelijk te combineren. Maar the main reason waarom ik head over heels ben over deze schoenen is simpelweg het strikje. Diamonds are a girl’s best friend? Possibly, maar in mijn geval zijn het toch strikjes hoor. Je kan ze kopen bij Zalando.


© blog.jildorshoes.com.

Blake Lively is alvast on trend, want zij werd al meermaals gespot in the lovely boat shoes. Good choice, Blake!

Wat is jouw favoriet?

Topfoto © Pinterest

Met medewerking van Jana Limbourg

page loaded