Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tijdloos ondergoed vind je bij Heimweh!

Door Koen op 23.08.2014

Niet enkel vrouwen hebben nood aan mooi en goedzittend ondergoed als foundation voor je kleren waarbij je gelijk de dag goed kan beginnen! Ook the guys hebben graag comfortabel ondergoed zodat ze zonder ongemak 's ochtends hun dag kunnen starten. En daar komt Heimweh een handje bij helpen!

"Heimweh conveys a search for a sense of belonging and a place to call home"


Heimweh is een luxueus undergarments merk voor mannen dat enkel genoegen neemt met extreem comfortabel ondergoed van luxe kwaliteit en tijdloos design. Founder Sandro Faber wilt met zijn collectie ondergoed de onschuldige en daarbij ook soms naïeve, maar ook rationele kant van zijn persoonlijkheid weergeven. En als echte globetrotter - Sandro is geboren in Zwitserland als zoon van Kroatische ouders en later naar België getrokken voor zijn studies - weet hij hoe verschillende elementen samen kunnen gebracht worden tot een prachtig geheel, in dit geval supercomfortabel ondergoed! 

De collectie, top fit, opereert vanuit Antwerpen en is gebaseerd op 5 stijlen die steeds terugkeren in de designs: all in one, briefs, trunks, classic tee en vest. De stuks zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart en zijn momenteel beschikbaar online! En geen nood ladies, want binnenkort zal de collectie ook voor vrouwen beschikbaar zijn, zodat ook jullie je dagen ook ultra comfy kunnen doorbrengen! 

Foto's © Heimweh.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded