Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with kimono’s!

Door Loes op 22.08.2014

Warm ... Koud ... regen ... zon ... aaaaaarggghhhhh. Het Belgische weer is om knettergek van te worden! Wat vang je in godsnaam aan met dit weer? Ik hoor jullie al roepen: layers Loes, layers! I know schatten van patatjes maar euh, zijn jullie die klassieke laagjes ook zo beu als koude pap? Idem dito!

Tot ik totally in love viel met de kimonotrend. Kimono’s zijn perfect voor die vervelende tussenseizoensmomenten wanneer de zon het toch een beetje laat afweten. Veel wolken en een zuchtje wind? Kimono to the rescue! Ohja, wel een kleine nota: wind proof is niet gelijk aan rain proof, dus nog steeds die paraplu onder de arm meenemen.

De kimono zorgt steevast voor een bohemian chique look. Je hebt ze in alle variaties, maten en kleuren. Hier voor jou de belangrijktse 3 trends op het vlak van kimono’s op een rijtje.

Maxi kimono, maxi chique!

De ervaren kimonodrager gaat voor een exemplaartje tot op de grond. Dit zijn de dramatische hippies onder ons die niet terugdeinzen voor een franje meer of minder. Hoe langer, hoe beter en less is more gaat zeker niet op voor deze look. De kimono valt wijd en lang dus houdt de kleding die je eronder draagt strak tegen je lichaam. Ik denk aan spannende onderjurkjes of lange skinny jeansbroeken en crop tops

Geen franjes pour moi 

Ben je niet zo gek van de hippie look? Ga dan voor een andere print en zweer de franjes af. Er zijn veel mooie kimono’s te vinden met gevlekte tie dye print. Deze look is nog steeds een tikje etnisch maar veel volwassener. 

Midi lengte, maxi franjes

Last but not least is de midi kimono. Van lengte komt hij net over je heup maar de hoeveelheid franjes zorgt ervoor dat hij toch z'n dramatische effect niet mist. Ben jij een klassieke vestjesdrager? Kies dan eens voor dit exemplaar voor een totaal andere look! Een stuk nonchalanter, that's for sure

Foto's: © Pinterest 

page loaded