Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Avalanche bags

Door Koen op 22.08.2014

We weten ondertussen dat de rugzak helemaal terug van weggeweest is, en dat geldt ook voor al zijn varianten! Wij hebben een nieuw merk gespot waar je jouw next must-have bag kan vinden! Introducing Avalanche, een op-en-top Belgisch merk dat absoluut jouw ding zal zijn als je helemaal weg bent van die rugzakkentrend!

Avalanche is een Gent based merk dat custom made rugzakken aanbiedt. De 2 ladies achter het merk, Steffi & Laurence, inspireerden zich voor hun collecties op de klassieke turnzak. Tijdens een vakantie naar Mexico leende Laurence 1 van die turnzakjes van een mede-reiziger en zag dat deze er toch niet echt heel fashionable uitzag. Not anymore, want bij Avalanche kan je nu modieuze rugzakjes vinden van luxe kwaliteit & met prachtige designs!

Voor de rugzakken worden telkens mooie en verfijnde materialen gebruikt, en geen enkele backpack is the same! De turnzakjes van Avalanche zijn praktisch én ogen nog eens mooi ook! De huidige collectie bestaat uit 3 vaste kleuren: zwart, zilver & wit. Special requests zijn natuurlijk altijd mogelijk, zodat je je eigen Avalanche bag kan customizen.

Voor meer informatie kan je de website van Avalanche bezoeken. Kan je écht niet wachten om je hands om 1 van deze prachtige tassen te vouwen, dan kan je zaterdag 23 augustus op onze #MODEinOOSTENDE party een all-inclusive standje van het merk vinden. Tickets zijn nog steeds beschikbaar, maar wees snel, because it's going to be a blast

Foto's © Eva Vlonk
Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded