Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Stella Jean

Door Tiany op 19.08.2014

Meet Stella Jean, former model, jonge en veelbelovende fashion designer, geboren in Rome en roots in de Caraïben. Ze richtte haar eigen fashion label - Stella Jean - op waarin ze haar verschillende achtergronden verwerkt, and let me tell you, de collecties zijn een spektakel voor het oog

Met haar label won Stella Jean de Who is Next wedstijd die gesponsord wordt door Vogue Italië, waar ze de verdiende aandacht kreeg van internationale pers. In 2012 debuteerde ze met haar collectie op Milan Fashion Week waar haar carrière als fashion designer officieel werd gelaunched

Stella Jean's ontwerpen zijn sterk geïnspireerd door haar multiculturele ervaringen. Ze heeft een uitgesproken stijl waar ze 50's chic combineert met Europese snitten. De collecties zitten vol met hints naar de future met historische en culturele invloeden, very inspirational! Onze eigenste Tiany is alvast fan! Lees wat zij vindt over Stella Jean in het Belmodo artikel "Introducing: Stella Jean". 

Foto's © Stella Jean.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded