Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy socks equals Happy underwear!

Door Michael op 18.08.2014

Sinds 2008 worden onze voetjes in een vrolijk jasje gestoken dankzij het Zweedse Happy Socks. Niets beter dan een vrolijk paar sokken om een Blue Monday op te vrolijken! Nog beter zelfs, ook je poep gaat voortaan een stuk vrolijker door het leven want Happy Socks lanceert Happy Socks Underwear voor mannen en vrouwen!


Gedaan met saai zwart of wit ondergoed! Voortaan dans jij in een fel gekleurd broekie je kamer, badkamer, woonkamer - or whatever you kids do these days - rond. De geluksbarometer van jouw huisgenoten gaat ook als een zot de hoogte in schieten. Double score!

En het zijn niet zomaar onderbroeken. Happy Socks heeft 2 jaar gewerkt om de juiste pasvorm, stofjes en prints te vinden. Allemaal om jouw booty er nog beter te doen uitzien. Zo lief van Happy Socks! Het resultaat? Basic en comfy fittings bedrukt met hippe, grafische prints in de felste kleuren van de regenboog. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Voor de ladies is er 1 model beschikbaar in vrolijke prints als polka dots, streepjes en andere happy motiefjes. Voor € 12,95 kan je al een exemplaar aan je onderbroekenschuif toevoegen De gents kunnen kiezen tussen losse en aanpassende boxers voor € 19,95 per stuk.

Wij zijn overtuigd! Jij ook? Ga dan eens langs hun website en fleur je onderbroekencollectie wat op!

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded