Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swarovski x Maison Martin Margiela

Door Tiany op 17.08.2014

De heldere en innovatieve stijl van Maison Martin Margiela met de glinsterende soberheid van Swarovski, dat moet minstens even spannend zijn als het jaarlijks vuurwerk op oudejaarsavond. En om die reden zijn wij helemaal excited over een samenwerking tussen die 2.

 

In samenwerking met Maison Martin Margiela, lanceert Swarovski 5 uniek gesneden kristallen genaamd Crystalactite. Opmerkelijke kristallen, waarvan de ruwe oorsprong duidelijk zichtbaar blijft en met clips zodat je elke kristal overal kan dragen: van in je haar tot op je kleren en schoenen. De kristallen werden voor het 1st getoond op haute couture stukken tijdens de show van Maison Martin Margiela.

 

And the best is yet to come … want geïnspireerd op de Crystalactite collectie, lanceren Swarovski en Maison Martin Margiela Atelier Swarovski: een collectie juwelen die de schoonheid van beide merken verenigt. Je vindt de collectie in geselecteerde winkels.


En je kent ons: natuurlijk zijn wij met onze fashionable hearts weeral fan ...

Pics © Maison Martin Margiela en Swarovski.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded