Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It-bags in een nieuw herfstjasje!

Door Lien op 17.08.2014

Wie mijn hart sneller wil doen slaan, hoeft alleen maar het woord "designer bag" te zeggen. Wie mij daarenboven nog een kleine hartaanval wil bezorgen, voegt daar dan nadien best ook nog "nieuw seizoen" aan toe.

Want yes yes yes, het is weer zo ver: de mooiste klassiekers onder de designertassen zijn er weer, in geheel nieuwe kleuren! En ik zou Belmodo addict Lien natuurlijk niet zijn, als ik ze niet speciaal voor jou even op een rijtje zou zetten.

Watch and forget the learn girls: buy! Maar je niet in de schulden werken en mij dan als verantwoordelijke aanstellen he, zo gaan we niet beginnen natuurlijk ...

(Grapje hoor, ik weet intussen al wel dat jullie verantwoordelijke shoppers zijn. Love you!)

Duidelijke trendkleuren onder de nieuwe designerbags zijn trouwens turquoise, felgeel en luipaard-/slangenprint. Perfect geschikt om jouw outfit net dat beetje meer cachet te geven dus.

1. Onze meest favoriete Proenza Schouler tasjes zijn er dit seizoen in, wait for it ... dierenprint! Hollaaa! Ik ben helemaal geobsedeerd, want dankzij het neutrale kleurenpalet zijn ze met vrijwel elke outfit te combineren, en dankzij hun frivole print geven ze je look toch meteen dat klein beetje extra. I'm in love ... (vanaf € 1.525,-).

2. (3.1) Phillip Lim, die weet toch ook altijd hoe hij ons hoofd op hol moet brengen. Voor dit seizoen brengt -ie de Pashli tas uit in koningsblauw en ook *hyperventilatie* oil slick print! (vanaf € 655,- voor de mini en € 935,- voor de medium maat).

3. Koningin van de jungle, zo noemen we Sophie Hulme voortaan. Haar klassieke tasje in luipaardprint heeft dan ook ons hart helemaal veroverd. Purrrrrr ... (€ 480,-).

4. Alexander Wang besloot voor deze herfst eens de gewaagde toer op te gaan, en bracht zijn Rockie tas en Diego bucket bag uit in zwart met felle, contrasterende kleuren. Of we superfan zijn, daar zijn we nog niet helemaal uit, maar wat we wel weten is dat deze tassen je outfit meteen een hoog statement gehalte geven! (Rockie aan € 835,-, Diego aan € 905,-).

5. De herfst is zo al triestig genoeg, en dus bracht Valentino de alomgeloofde Rockstud tassen uit in vrolijke, zomerse kleurtjes. Felgeel en exotisch turquoise? Check! (€ 1.650,-).

6. Ook de PS1 van Proenza Schouler werd voor dit najaar in een felblauw jasje gestoken, en laat ons eerlijk zijn: dit staat supermooi op een simpele outfit in het zwart-wit-grijze kleurenpallet. En laat daar nu toevallig mijn hele kleerkast uit bestaan. Moet hem hebben! (€ 1.610,-).

Ik ga volop voor nummer 1 in slangenprint, tenminste, als mijn budget het toelaat. Wat jij? Spring je helemaal mee op mijn Proenza Schouler-kar of heb jij stiekem toch een andere favoriet? ... Deugeniet!

page loaded