Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backpacking through life

Door Koen op 17.08.2014

Eastpak kennen we allemaal wel, je moest een rugzak van het hippe merk hebben als je cool wilde zijn on the playground van de middelbare school. Voor hun FW2014 collectie brengen ze nu iets nieuws, en het is definitely something different! De nieuwe collectie wordt voorgesteld in een lookbook waarin 7 famous bloggers en stylists model staan, waaronder ook 2 Belgische bloggers! Nathalie van The Merrymakers en Immi van Styleforguys mochten meewerken aan de voorstelling van de collectie en zien er beiden fabulous uit! Er worden 4 verhalen verteld in de collectie die gericht zijn aan verschillende backpack lovers.

De Aminimal collectie is 'Made for Street charmers'. Deze lijn is gericht aan de echte fashionable urbanistas en heeft wilde printen à la luipaard en zebra's! Voor de dare-devils die wel eens willen opvallen.

De Made for Frequent flyers collectie is ideaal voor all your travelling experiences! Flexibele en zachte koffers met handige zakjes zorgen ervoor dat je alles op een efficiënte manier kwijt kan geraken.

De klassieke Eastpak Authentic collectie is 'Made for city gamers' en blijft hetzelfde in vorm, maar verandert van kleur. Je vindt de klassiekers nu terug in felle kleurtjes en motieven.

Als laatste vind je er ook de Made for Seekers collectie die speciale features heeft voor de tech-lovers. Specifieke sleeves voor laptops en tablets en verschillende vakjes zorgen ervoor dat jij comfortabel alles kan meenemen!

Foto's © Eastpak.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded