Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

20 jaar Christa Reniers!

Door Michael op 17.08.2014

Christa Reniers is een toonaangevend juwelenmerk dat dit jaar zijn 20ste verjaardag viert, en hoe! De 20 ringen die het meest bijdroegen aan het succes van het merk zullen tentoongesteld worden in de expo 'The Power of Objects' bij ING

Christa Reniers startte 20 jaar geleden haar juwelen label met het idee om tijdloze klassiekers te ontwerpen die tot leven komen eens ze op het lichaam worden gepast. Elk ontwerp wordt eigenhandig door Christa gecreëerd waaruit de juwelen kunnen groeien, as if created by nature! Ook worden al de juwelen handmatig gegoten en met care afgewerkt waardoor elk stuk zijn eigen unieke karakter krijgt. Authentische en creatieve juwelen, just how we like it!Some of our favorites: Milli Ring, Cube Cascade Ring, Ribbon Ring, Coral Ring

Het succes van het merk wordt nu dus gevierd van donderdag 4 september 2014 tot en met zondag 18 januari 2015 in cultuurcentrum ING. Ook krijgen de 20 gekozen ontwerpen extra aandacht in een nieuwe, meer uitgebreide catalogus én zullen ze in de spotlight worden gezet in de winkel in de Zavel

Waar?

Cultuurcentrum ING
Koningsplein 6
1000 Brussel

Foto's © Christa Reniers

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded