Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pastel is terug van (nooit) weggeweest

Door Bieke op 15.08.2014

De pastel trend hebben we de voorbije jaren al vaker zien terugkomen, en what do you know, deze zomer is dat niet anders! Op de runways waren de pasteltinten dé it-kleur en kwamen ze in verschillende varianten. Lichtblauw, mint green en dan vooral nog lichtroze, je kan het dit seizoen allemaal aan! No fear, je zal er niet uitzien als een paaskonijn, want de pasteltrend komt terug in alle looks - sporty, edgy, classy, alles kan!Foto's © Pinterest.

Ga voor een monotone outfit in 1 kleur voor een ultra-chique look of mix and match met verschillende soft tinten! Je kan ook je accessoires helemaal in pastel hullen als je niet full-on soft wilt gaan. Voor een sophisticated look kan je soft kleuren combineren met zwart en wit, en het geeft ook een extra pop of colour! Om de pasteltinten niet te hard te laten opvallen kan je ze altijd combineren met fellere tinten in dezelfde kleur, om je outift wat cuter te maken! 

Pastels zijn zowat met alles te combineren, of het nu kleuren, motieven of silhouetten zijn! Versatile trends, yes please!

Shop the look

Topfoto's © Huffington Post.

page loaded