Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When HERSCHEL meets Clarks

Door Koen op 14.08.2014

We kennen HERSCHEL, het urban rugzakken- en accessoiremerk, en Clarks, het all-time classic schoenenmerk, al wel. Beide merken zijn gewaardeerd door liefhebbers voor urban outdoor fashion. Maar wat gebeurt er nu als 2 grootheden in het modelandschap de handen in elkaar slaan? Aanschouw, de HERSCHEL x Clarks collaboration!

Contemporary mode en outdoors praktischheid komen elkaar tegen bij deze samenwerking! Hou jij van een klassieke schoen die er toch fashionable uitziet? Dan is de nieuwe creatie van HERSCHEL en Clarks echt iets voor jou! De schoen - voorlopig alleen in mannenmodel verkrijgbaar, sorry ladies - heeft de signature look van de Clarks Desert Boot, waar HERSCHEL subtiele elementen in heeft verwerkt om zijn stamp erop te kunnen drukken.

Het blauw leder kan weer en wind aan, de veters zijn van de gekende HERSCHEL kwaliteit, om nog maar te zwijgen van de ultra-coole details. We love het very well known gestreept HERSCHEL motiefje aan de binnenkant van de schoen, en ook de achterkant van denim. What's not to like?

"We are very happy with the result of the collaboration between HERSCHEL and Clarks. We could really put our stamp on the classic boot which turned out to become a timeless classic with urban influences" - aldus Mikey Scott , Marketing Director bij HERSCHEL -


De gebroeders Cormack - oprichters van HERSCHEL.

Naast de launch van de nieuwe schoen - die trouwens in November in olijfgroene versie zal verschijnen - wordt ook de 3de editie van The Journal gereleased. The Journal is een 6-maandelijks magazine dat HERSCHEL uitbrengt om hun customers op de hoogte te brengen van de nieuwe collecties, en die hun creaties echt tot leven brengen! Deze editie is super special, aangezien het de 1ste keer is dat The Journal internationaal zal verschijnen. 

"The Journal is a way for us to communicate with our customers on a basic level. Communications on the Internet tend to fade away, and with the Journal we wanted to create a definite story of our creations and inspirations" - dixit Mikey Scott -

Je kan in The Journal de lookbook vinden van de nieuwe collecties van HERSCHEL. Ook laten ze zien waar ze hun inspiratie vandaag haalden met foto's van trends of the moment, mooie settings en landschappen. Leuk is dat HERSCHEL samenwerkt met local shops in Canada, en kleine artikels uitbrengt hierover in The Journal. In deze editie kan je natuurlijk ook alles vinden over de samenwerking met Clarks!

Little fun fact is dat beide merken werden opgericht door 2 broers, echte familiebedrijven dus!

Foto's © HERSCHEL.

Met medewderking van Kirsten Voets.

page loaded