Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: Gold rush

Door Koen op 13.08.2014

Voor de SS2014 collecties zagen we op de runway gold, gold everywhere! Een echte gold rush dus, en wij doen mee! Goud geeft gelijk een chique look aan je outfit en het is makkelijk te combineren met verschillende kleuren, dus de gold rush is echt een trend om te volgen! Je kan goud verwerken in je kledij door een pop of color toe te voegen, of je kan wat subtieler te werk gaan en gouden accessoires gebruiken. 

We zeiden al eerder dat de metallics helemaal in zijn, en dat is niet anders met metallic gold. Ook de combinatie van rood met goud is er 1'tje om uit te proberen, voor een royal look! Je kan deze zomer helemaal de ancient kant op gaan en je gouden kledij en accessoires zo stylen dat je er als het ware als een godin uitziet. What better way om je op en top vrouwelijk te voelen?!

Accessory-wise mag je all-out gaan. The bolder the better, en gouden kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, je kan het combineren en layeren! De gouden chain ketting is mijn favoriet! Je kan er verschillende op elkaar dragen of gaan voor een grotere statement variant!. 

Foto's © Pinterest.

Shop the look

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded