Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend Alert: Boxy Shirts

Door Michael op 13.08.2014

Er zijn veel trends die onze website passeren, maar deze is toch wel 1 van de meest wearable ones! Meet the boxy top, de trend die geschikt is voor elke gelegenheid, van op 't werk tot in't weekend! Toegegeven, deze trend ziet er tricky uit, maar toch is hij meer flatterend dan je denkt! De stuctured silhouettes zijn helemaal in en de boxy T-shirts zijn dé ideale manier om een fashionable outfit te creëren, met minimale moeite. What else do you need?


 Foto's © Pinterest.

Voor een extra contrasterend effect kan je je top combineren met een skinny jeans. Je benen zullen er ultra-skinny uitzien! Als je liever voor een meer relaxed look wilt gaan kan je een lossere broek combineren met je boxy T, maar zorg er dan wel voor dat je een cropped versie kiest. Zo zal je er niet uitzien als een zak pattatten - no thanks.


Foto's © Pinterest.

Je kan ook voor een classy outfit gaan en je top op een pencil skirt aandoen. De rok zal voor een mooi silhouette zorgen, en je boxy T-shirt voor een edgy touch, ideaal voor op je werk! Ga je liever voor een boy-ish effect, draag dan een button-down hemd onder je top, alsof je in je boyfriend's closet bent gaan shoppen!

1. Monki Holly Singlet: € 8.
2. AEO Cropped T-shirt: € 18,44.
3. Kenzo Palm Stripes Crop Top: € 186,38.
4. Topshop Floral Print Crop Top: € 49,62.
5. Rebecca Taylor Short Sleeve Enchanted Garden Pieced Blouse: € 258,67.

Topfoto 's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded