Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essentiel Beach Pop-Up

Door Tiany op 13.08.2014

Nog op zoek naar een beach proof look? Good news, want Essentiel heeft een gloednieuwe Beach Pop-Up Store in Knokke geopend. En natuurlijk waren we met Belmodo op de opening night. Food, delicious cocktails & geweldig mooie kleding … Yes please!

Het cleane witte interieur staat in schril contrast met de kleurrijke Essentiel Beach Collection, maar is tegelijkertijd ook een knipoog naar de parelwitte stranden waar je met jouw hippe Essentiel zomeroutfit kan paraderen. Say hello to a lot of color én het mixen & matchen van prints.

Vergeet de klassieke minimal look van een bikini en een paar flip flops eronder. Think bigger like Essentiel does! Je vindt er geen typische bikini’s of badpakken, maar wel kleurrijke kaftans, shorts, tops, petjes en tassen die je helemaal doen wegdromen naar een hete zomer. En gelukkig zijn de Noordzee weergoden ons dit jaar goed gezind. Jouw go-to bestemming deze zomer? De Belgische kust!

Loop vanuit de winkel met je nieuwe outfit recht het strand op, want in letterlijk 10 grote stappen ben je van de prachtige pop-up winkel tot jouw luie strandstoel.  Het niet kunnen wachten om je nieuwe outfits te showen, brengt Essentiel hierdoor meteen tot een whole new level!


© Essentiel.

Smeer die beentjes maar al goed in met factor 20 en rep je naar de Essentiel Beach Pop Up Store in Zeedijk 820-822, Knokke-Le Zoute. En we’ve got great news for you. Essentiel zorgt nog t.e.m. maandag 22 september voor je dagelijkse portie shopping craze, want ze zijn alle dagen open van 11:00 tot 19:00.

Go and get beach fashion proof now!

page loaded